Media vemo

PREŢURI

LogoMediaVemoforGmailŞtim, preţul este criteriul principal după care te ghidezi atunci când te gândeşti să-ţi faci un site şi e normal să te gândeşti la gestionarea corectă a bugetului tău. La noi, lucrurile sunt simple: în principiu, cel mai simplu site de prezentare te costă doar 100 de euro (oferta include şi BONUSURI).

Îţi rezervăm un domeniu, îţi alegem hosting-ul, îţi punem o temă WordPress adaptată profilului tău şi o edităm,  adăugăm informaţiile de bază (5 pagini principale, 5 categorii) şi fotografiile aferente acestora şi afacerea ta e deja pe online.

ATENŢIE: TU eşti cel care îţi stabileşti bugetul FINAL pe care vrei să-l investeşti într-un site. În funcţie de buget, îţi vom prezenta toate aspectele legate de viitorul tău site!

BONUSURI: Oferim asistenţă GRATUITĂ în administrarea editorială a site-ului, timp de un an, pentru un site comandat la noi, dar şi RECLAMĂ* într-un  ziar online regional şi într-un ghid de publicitate!

* Reclama nu implică nici un cost suplimentar şi va fi pe o perioadă de 60 de zile

De aici, eşti liber să-ţi alegi ce vrei să aibă site-ul tău în plus, cum să fie modificată tema iniţială, cât de vizibil să fie în mediul online etc. Aruncă o privire pe site-ul nostru, la SERVICII, şi alege de acolo ce-ţi doreşti. În funcţie de cerinţele tale, îţi vom spune preţul final. Acesta va diferi de la o comandă la alta, în funcţie de complexitatea site-ului, dar şi de alte solicitări, cum ar fi:

* consultanţă pentru alegerea unui pachet de găzduire special – 5 euro

* crearea de noi pagini, categorii şi instalarea de pluginuri pe site – 6 euro ora de lucru

* suport tehnic pentru aplicaţii existente sau nou instalate (design, pluginuri, widget-uri) – 6 euro ora de lucru (minim o oră)

Modele teme site wordpress

* crearea fişierului sitemap.xml pentru un ranking superior şi optimizare SEO – 15 euro

* înscriere site în baze de date online, în funcţie de domeniu – 15 euro

* înscriere pe site-uri dedicate blogurilor – 15 euro

* implementarea unei teme noi pe site – 15 euro

* crearea unei sigle sau a unui logo – 20 euro

* crearea unui design preferenţial la site – 50 euro

* editarea unei teme personalizate, pe baza unui logo – 50 euro

* mutarea site-ului WordPress pe un alt server decât cel iniţial – 50 euro

La aceste tarife NU se adaugă TVA!

În concluzie, vă puteţi face un site adaptat bugetului de care dispuneţi. Nici o companie nu va putea să vă garanteze succesul afacerii dumneavoastră, indiferent de promisiunile pe care le primiţi când sunteţi ofertaţi, însă pentru a ajunge cât mai sus trebuie să ţineţi cont şi de următoarele aspecte:

* un site profesionist, cu un design atractiv vă va ajuta să fiţi mai vizibili

* un site profesionist vă va ajuta să vă creşteţi vânzările, prin transmiterea unor informaţii esenţiale către potenţialii clienţi

* un design atractiv va conferi personalitate firmei dumneavostră şi vă va ajuta să vă menţineţi în prim-plan, cu efecte pozitive asupra imaginii pe care vreţi să o faceţi cunoscută